Grayscale Investments heeft nu bijna 450K Bitcoin in haar positie

De institutionele crypto-investeringsmaatschappij met het hoofdkantoor in New York, Grayscale Investments, heeft haar Bitcoin-positie opnieuw verhoogd. Het bedrijf heeft de afgelopen week een aanzienlijk aantal Bitcoins gekocht, waardoor haar Bitcoin-positie is gestegen tot bijna 450.000 BTC. Met de recente aankoop van Bitcoin herbelegt Grayscale haar positie als een van de grootste bedrijven die een groot percentage van de cryptokaart accumuleert of bezit.

Grayscale Investments kocht een extra 17.100 BTC.

Om te beginnen is Grayscale Investments een institutionele en vertrouwde autoriteit op het gebied van digitaal valutabeleggen, inclusief cryptografisch vermogensbeheer. Met name het bedrijf heeft een indrukwekkend deel van de cryptocurrency in handen gezien de recente massale aankopen. Bovendien blijkt uit gegevens van Bybt dat het bedrijf in de afgelopen week weer een belangrijke aankoop heeft gedaan.

Volgens de gegevens heeft Grayscale Investments vanaf 21 september in totaal 17.100 BTC verdiend. Na de prijs van de cryptocurrency op dat moment (ongeveer $10,64K), bedraagt de recente aankoop in totaal $182 miljoen. In totaal heeft het bedrijf een totaal van 449.900 BTC in zijn Bitcoin-positie, zoals Bybt. Bovendien beschikt GBTC nu over $4,7 miljard aan activa onder beheer (AUM).

Institutionele oproep

De massale aankoop van Bitcoin van de investeringsmaatschappij crypto-assets wijst waarschijnlijk op de levendigheid van de institutionele crypto-beleggers. Met een Bitcoin-positie van 449.900 BTC bezit Grayscale Investments momenteel ongeveer 2,14 procent van de gehele Bitcoin-voorraad, die op 21 miljoen moet worden geplafonneerd. Ook vertegenwoordigt de totale Bitcoin-positie meer dan 2,43 procent van de huidige Bitcoin-voorraad in omloop, die 18.500.000 bedraagt.

Veel mensen geloven dat deze massale BTC-aankopen behoorlijk bullish zijn voor investeerders. Naast Grayscale Investments, een niet-crypto-gerelateerd bedrijf, haalde MicroStrategy de krantenkoppen in de cryptografie-industrie te midden van een aanzienlijk aantal Bitcoins die het aankocht als primaire reserve. Het business intelligence bedrijf kocht onlangs 16.796 BTC voor een totaalbedrag van 175 miljoen dollar.

In aanvulling op de vorige aankoop heeft MicroStrategy in totaal 38.250 Bitcoins in zijn cryptoreserve, voor de prijs van $425 miljoen.

David B Simpson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *