Grayscale Investments heeft in de afgelopen zeven dagen meer dan 17.000 FTKs opgeleverd.

Grayscale Investments heeft in de afgelopen zeven dagen meer dan 17.000 FTKs opgeleverd.

Tijdens de laatste zeven dagen heeft Grayscale Investments 17.100 BTC of $182 miljoen bitcoin gekocht op basis van de huidige wisselkoersen. De bitcoinepositie van het bedrijf is nu bijna 450.000 BTC met een waarde van ongeveer 4,7 miljard dollar.

De Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) is een zeer populair investeringsinstrument en in 2020 heeft de trust een enorme hoeveelheid BTC verkregen. Vandaag de dag heeft GBTC 4,7 miljard dollar aan activa onder beheer (AUM), volgens gegevens van bybt.com. Grayscales bitcoin positie wordt ook weergegeven op de website van het bedrijf voor de transparantie.

Sinds de startdatum van de Grayscale Bitcoin Trust op 25 september 2013 staan er 471.022.700 aandelen uit en is elk aandeel 0.00095519 BTC per aandeel waard. Deze week merkten de voorstanders van digitale valuta dat Grayscale ongeveer 17.100 BTC of 182 miljoen dollar ophaalde met behulp van de huidige wisselkoersen.

Uit de gegevens van Bybt.com blijkt dat het vertrouwen in de bitcoin-voorraad de afgelopen zeven dagen is opgebouwd en dat de totale bitcoin-positie van GBTC nu 449.900 BTC is.

De Bitcoin (BTC) markten hebben het de afgelopen dagen goed gedaan en de dominantie nadert weer 60%. De procentuele verandering van de cryptocentrische valuta ten opzichte van de USD is het afgelopen jaar met 29% gestegen en tijdens de afgelopen 90 dagen heeft BTC meer dan 16% gewonnen.

Met 449.900 BTC heeft Grayscales Bitcoin Trust 2,14% van de totale 21 miljoen BTC-leveringen in handen. Wat de munten in omloop betreft, heeft BTC net de mijlpaal van 18.500.000 in omloop overschreden. Dit betekent dat de portemonnee van GBTC 2,43% vertegenwoordigt van de BTC die momenteel in omloop is.

Niemand weet precies hoe Grayscale de 17.100 BTC heeft overgenomen, maar Michael Saylor, CEO van Microstrategy, legde de inspanningen uit die zijn bedrijf heeft geleverd om de 16k BTC Microstrategy te kopen die onlangs werd aangekocht.

Om 16.796 BTC te verwerven, verhandelden we onafgebroken 74 uur en voerden we 88.617 transacties uit ~0,19 BTC per [drie] seconden, zei Saylor. ~$39.414 in BTC per minuut, maar op elk moment waren we klaar om $30-50 miljoen te kopen in een paar seconden als we geluk hadden met een 1-2% neerwaartse piek, voegde Saylor eraan toe.

Een aantal voorstanders van BTC geloven ook dat bedrijven zoals Microstrategy en Grayscales Bitcoin Trust die grote hoeveelheden BTC in beslag nemen, bullish zijn voor investeerders. CEO van de Britse Bitcoin Exchange Coincorner, Danny Scott, twitterde zondag dat de fundamenten van BTC met de dag sterker worden.

62 dagen Bitcoin die eindigt boven de $10.000, tweette Scott. Vorige was 61 van 1 december 2017.

Wat vindt u ervan dat Grayscale de afgelopen zeven dagen 17.100 BTC heeft opgeschept? Laat het ons weten in de commentaarsectie hieronder.

Beeldkredieten: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Bitcoin-positie in grijstinten door bybt.com

Koop Bitcoin zonder een cryptocurrency exchange te bezoeken. Koop hier BTC en BCH.

Disclaimer: Dit artikel is uitsluitend bedoeld ter informatie. Het is geen direct aanbod of uitnodiging tot het doen van een aanbod om te kopen of te verkopen, of een aanbeveling of goedkeuring van producten, diensten of bedrijven. Bitcoin.com geeft geen investerings-, belasting-, juridisch of boekhoudkundig advies. Noch het bedrijf, noch de auteur is verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of beweerdelijk veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op enige inhoud, goederen of diensten vermeld in dit artikel.

David B Simpson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *