Etherische prijs in beweging, vereffeningsniveau op $400

Etherische prijs schommelt van bullish naar bearishDeFi blijft succesvol

Gasprijzen blijven dalen

SparkPool lanceert GasNow voor het voorspellen van transactiekosten

Liquidatie ligt op $400

De etherische prijs blijft stabiel, maar nog steeds niet uit het bos. Alleen nog niet. Voor een, zijn de prijzen trending onder het 20-dagen voortschrijdend gemiddelde, de middelste BB.

Er zijn echter fundamentele gebeurtenissen die het momentum van de stier zouden kunnen ondersteunen of doen ontploffen.

DeFi-succes

Een daarvan is de positieve ontwikkeling van Eth2. De ontwikkelaars, die beloofd hebben de schaalbaarheid op te lossen, werken er hard aan om deze mijlpaal op tijd en met succes te realiseren.

Te midden van deze ontwikkeling is de toename, week na week, van het aantal penningen onder beheer in verschillende DeFi-protocollen.

Op het moment van schrijven was er meer dan 9,75 miljard dollar aan ETH als Total Locked Value (TVL).

Interessant is echter dat de dalende gasprijzen voor niet-DeFi-dapps nogal ontlastend zijn.

Terwijl de gebruikers de prijzen gewoonlijk correleren met de gaskosten, hebben de stijgende gemiddelde transactiekosten de laatste tijd een contraproductief effect gehad op de prijzen.

Valgaskosten

Vanaf 27 Sep, bevonden de gemiddelde transactieprijzen in Etherisch-regime aan gegevensstromen van BitInfoCharts, zich bij ongeveer $3-a dichtbij 80 percenten daling van recente hoogten van $14.

Dit kan komen door enkele zware projecten die migreren naar Layer-2 oplossingen zoals Optimistic Rollups (ORUs) waarvan vorige week het Optimistic Ethereum testnetwerk is uitgebracht.

Synthetix is het eerste DeFi-protocol dat experimenteert. Anderen zoals Aave en Uniswap plan om te migreren in de komende weken, gehoor te geven aan oproepen van Vitalik Buterin.

Optimistische Rollups (ORUs) wordt het meest toegepast vanwege de steun voor slim contracteren.

Voor de uiteindelijke goedkeuring hoeven de projecten niet drastisch te worden aangepast. Ook hoeft Ethereum niet te haasten omdat alleen ORU-bewuste projecten kunnen kiezen om te migreren.

Zo niet, dan zijn er andere projecten – en publieke ketens – die EVM-compatibel zijn, waardoor de basislaag kan worden geschaald en de transactiekosten kunnen worden verlaagd.

SparkPool lanceert een nieuwe gasvoorspellende tool

Ondertussen heeft SparkPool – een van de grootste mijnwerkers van het Etherisch Systeem – een nieuw instrument gelanceerd voor het voorspellen van de gasprijzen.

En het zal anders zijn dan de bestaande systemen. Zoals zijn anonieme medeoprichter zei:

De meeste bestaande oplossingen berekenen gasvergoedingen op basis van historische gegevens over gasvergoedingen. SparkPool berekent echter gasvergoedingen op basis van onze eigen mining pools hangende transactie Mempool, waar alle geldige transacties wachten op bevestiging door het Ethereum netwerk.

Etherische prijsvoorspelling

Ethereum Dagkaart per Handelsvisie

De prijs van het ethereum is nog steeds ruw en volgt zowel de USD als de BTC in de laatste week van de handel op het moment van het schrijven van dit verslag.

De ontwikkeling in de daily chart suggereert stabiliteit op de korte termijn.

Terwijl de prijsontwikkeling onder het midden van de BB-zone ligt, is er een W-patroon zichtbaar. Zolang de prijsontwikkeling boven de dieptepunten van sep 2020 ligt, hebben kopers een kans.

Toch zijn er ook tekenen van zwakte. Ten eerste, het dubbel-bar omkeerpatroon van Sep 23 en 24 waren met lage handelsvolumes. Van volume analyse, is dit bearish nu de prijzen nog steeds trending binnen Sep 21 tot 23 handel bereik.

De stieren zullen volledig in controle zijn zodra er een scherp, hoog volume dicht boven $370 is en voor de risico-averse, $400.

Breuken onder de $320 kunnen een berengolf veroorzaken die de prijzen van ETH in een hertest tot $250 kan opdrijven.

De verstrekte informatie is geen handelsadvies. Cryptopolitan.com is niet aansprakelijk voor investeringen die zijn gedaan op basis van de informatie op deze pagina. Wij raden u ten zeerste aan om onafhankelijk onderzoek te doen en/of te overleggen met een gekwalificeerde professional voordat u beleggingsbeslissingen neemt.

David B Simpson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *