Ethereum verwerpt bij High Time Frame Weerstand als Analisten Doel $280

Altcoin Prijs Ethereum verwerpt bij High Time Frame Weerstand als Analisten Doel $280

De prijs van Ethereum volgt die van Bitcoin de afgelopen dagen en weken op de voet.

Dit heeft ertoe geleid dat de stieren en beren van de cryptocratie in een impasse zijn geraakt, omdat beide partijen niet in staat zijn geweest om een duurzame trend op gang te brengen.

Waar de volgende markttrends waarschijnlijk zullen afhangen van BTC, aangezien de cryptocentrische valuta momenteel tussen twee kritieke niveaus wordt verhandeld

Een analist merkt op dat Ethereum gisteren op een hoog tijdsbestendigheidsniveau werd afgewezen…

De ferme afwijzing hier kan ervoor zorgen dat het in de komende dagen, weken en zelfs maanden nog verder achteruit gaat…

Hij gelooft zelfs dat het zo laag als $280 kan duiken voordat het een sterke steun kan verwerven.

Bitcoin, Ethereum en de geaggregeerde cryptocurrency markt hebben de afgelopen dagen en weken moeite gehad om een sterke impuls te vinden in beide richtingen.

Zowel kopers als verkopers hebben geprobeerd controle te krijgen over de markttrend op korte termijn, maar hun relatieve gebrek aan kracht heeft geleid tot de vorming van een breed handelsaanbod voor de meeste belangrijke digitale activa.

Het etherische aspect zou een uitbreiding kunnen zijn van de lichte beestachtigheid die de afgelopen dagen en weken te zien was.

s Nachts kreeg het te maken met een sterke afwijzing op zijn hoge tijdsbestendigheid. Dit heeft de poorten geopend voor het zien van verdere nadelen, met een handelaar op te merken dat een beweging naar beneden in de richting van zijn bedrock support op 280 dollar zou kunnen worden op handen.

Ethereum weigert bij $360 als Market Shows Signs of Weakness

Op het moment van schrijven wordt Ethereum marginaal verhandeld tegen de huidige prijs van $355.

Overnacht liep de cryptocurrency tot hoogtes van $365 voordat hij een afwijzing onder ogen zag. Dit niveau markeert een belangrijke weerstand op korte termijn.

De stieren waren in staat om zich te verdedigen tegen een daling onder de $250, wat echter aangeeft dat ze nog steeds enige onderliggende kracht hebben die kan helpen om de crypto op korte termijn te verhogen.

Hier is waarom One Analyst zich richt op een ETH Dip tot $280…

Een handelaar is van mening dat Ethereum op korte termijn zal dalen naar $280. Hij legt uit dat dit niveau waarschijnlijk een lange termijn bodem zal markeren.

ETH bij HTF verzet en proberen om vandaag boven DTL te sluiten. Nog persoonlijk ben hopend markt geeft $280 voor definitieve koopt van het jaar, hij zei.

Afbeelding met dank aan Pentoshi. Grafiek via TradingView.

Tenzij het ethereum terugkaatst en zijn weerstand van $360 breekt, is er een sterke mogelijkheid dat de negatieve kant op handen is.

Aanbevolen afbeelding van Unsplash. Grafieken van TradingView.

David B Simpson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *