De rol van de TRON-blokketen in het succes van de JSB-stichting

Advertentie

Justin Sun, geboren op 10 juli 1990, is de man die de TRON Blockchain heeft opgericht. Hij is ook de huidige CEO van BitTorrent en een voormalige vertegenwoordiger van Ripple Mainland China. Daarnaast is hij de oprichter en CEO van Peiwo, een mobiele sociale applicatie in China.

Sun heeft een MA van de Universiteit van Pennsylvania East Asia Studies. Hij heeft ook een BA in Geschiedenis van de Universiteit van Peking. Op zijn 26e werd Sun door Jack Ma uitgekozen om aan Hupan University te studeren en hij was de enige milleniumstudent onder de eerste afgestudeerden.

In 2011 werd Sun gekozen als dekmantel voor Yazhou Zhoukhan en de Davos Global Youth Leaders in 2014. Sun werd in 2015 uitgeroepen tot de meest gerichte nieuwe ondernemer van de CNTV en hij werd van 2015 tot 2017 opgenomen in de Forbes China 0 tot 30.

De JSB Foundation is mogelijk gemaakt door de TRON Blockchain. Tegenwoordig is TRON een van de grootste op blokketen gebaseerde besturingssystemen ter wereld. Enkele van de belangrijkste voordelen van TRON zijn:

Schaalbaarheid

De hoge schaalbaarheid is een belangrijk voordeel van de TRON-blokketen. Veel applicaties worden nu op TRON gelanceerd vanwege dit belangrijke voordeel. Op TRON krijgen gebruikers toegang tot zeer efficiënte en schaalbare slimme contracten. Daarnaast is het platform in staat om een groot aantal gebruikers en gelijktijdige transacties te ondersteunen zonder noemenswaardige vertragingstijden.

Advertentie

Hoge beschikbaarheid

Betrouwbaarheid is altijd een belangrijke overweging voor elke gebruiker van een blokketenplatform. Het platform wordt geleverd met een betrouwbare netwerkarchitectuur, zeer betrouwbare gebruikersactiva en een hoge mate van decentrale consensus. Bovendien is het beloningssysteem zeer betrouwbaar en helpt het de groei van het platform te bevorderen.

Hoge bandbreedte

De hoge doorvoersnelheid op TRON is bereikt door de Transaction per Second (TPS) snelheid te verbeteren. Vandaag de dag is de TPS op TRON hoger dan die van Ethereum en Bitcoin. Het helpt ervoor te zorgen dat TRON een praktisch blokketenplatform is voor dagelijkse transacties.

Een betrouwbare portemonnee

De inheemse portemonnee van TRON wordt TronLink genoemd. Hij werd voor het eerst gelanceerd op de officiële website van TRON en wordt aangedreven door het TRON-platform. De TronLink portemonnee is de go-to-portemonnee voor de meeste gebruikers van TRON. Het wordt geleverd als een Chrome Wallet Extension en als een iOS en Android app.

Met de portemonnee kunnen gebruikers TRX-munten en TRC10- en TRC20-munten verzenden en ontvangen. Daarnaast kunnen ze slimme contractoproepen integreren op de site van de ontwikkelaar. Een andere use case voor de portemonnee is de mogelijkheid om DApps te gebruiken in de browser.

Vandaag de dag hebben de TRON TRX-munten een marktkapitalisatie die het tot de top 20 van de wereldwijde blokketenplatforms maakt. Het platform lanceerde zijn ERC20-munten op 25 juni 2018 op het TRON-hoofdnet, wat van de TRX-munten een onafhankelijke munt maakte.

Over het JustSwap Platform

JustSwap is een decentraal protocol dat de kern van de JSB-stichting zal vormen. Het protocol is in augustus 2020 door TRON gelanceerd en maakt deel uit van een push van TRON om in te stappen in de DeFi-actie. Het heeft als doel een DeFi-platform te creëren dat rond de TRON-blokketen zal draaien.

De lancering van JustSwap gebeurde via een livestream op Yizhibo, de Chinese versie van Periscope. Tijdens het evenement waren meer dan 763.000 kijkers aanwezig. Sun plaatste later een filmpje van één minuut op zijn YouTube-kanaal om JustSwap uit te leggen.

Sun zei dat JustSwap een alternatief was voor Uniswap, dat gebaseerd is op de Ethereum-blokketen. Het zal het mogelijk maken voor handelaren om te handelen in TRC20 munten zonder commissies te betalen aan de beurs. Daarnaast zullen gebruikers in staat zijn om te verdienen door het verstrekken van liquiditeit op de DEX.

Uniswap, het platform waarop JustSwap is gebaseerd, is het grootste protocol in de DeFi-ruimte door vergrendelde middelen. De afgelopen maanden is de DeFi-sector, die voornamelijk gebaseerd is op Ethereum, snel gegroeid. Uniswap ondersteunt echter niet de TRON-blokketen. Als gevolg daarvan zouden gebruikers van Uniswap worden uitgesloten van de potentiële voordelen die TRON biedt. Toen JustWap werd gelanceerd, bereikte het een handelsvolume van $10 miljoen in de eerste 19 uur.

Een blik op de JSBSwap Exchange

JSBSwap is een geautomatiseerde decentrale uitwisseling die wordt aangedreven door een constante productieformule. Het hele protocol wordt gevoed door slimme contracten en beveiligd met de TRON-blokketen. Het gebrek aan derden vermindert zowel de veiligheidsrisicos als de operationele kosten. Het wordt een van de belangrijkste producten die de JSB-stichting lanceert.

De JSB Foundation heeft met de P2PB2B uitwisseling samengewerkt voor een aanstaande lancering. De IEO vindt plaats op 15 oktober en staat open voor iedereen.

Samenvatting

Uit het voorgaande blijkt dat TRON over de technologie en de gemeenschap beschikt die nodig zijn om een duurzaam decentraal platform te creëren. Het was de reden dat de JSB Foundation het platform heeft gebouwd op de TRON-blokketen. Het gebruik van TRON zal ervoor zorgen dat, naarmate JSB groeit, het niet met beperkingen te maken krijgt als het gaat om schaalvergroting en de snelheid van transacties.

In combinatie met een zeer gemotiveerd team en levensvatbare producten voor de DeFi-ruimte zou JSB een groot succes moeten worden. Naarmate de DeFi-ruimte blijft groeien, zullen meer mensen alternatieven voor de bestaande platformen willen ontdekken die hen waarde bieden voor hun fondsen. JSB heeft verschillende protocollen gebouwd om de decentralisatie en de waarde voor de deelnemers te vergroten. De waardepropositie van het JSB zou kunnen helpen om een groot succes te worden binnen het DeFi en in het bijzonder binnen TRON.

David B Simpson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *