Bitcoin schommelde net tot $10.900 en analisten denken dat de korte termijn waarschijnlijk is.

Bitcoin Prijs Bitcoin schommelde net tot $10.900 en analisten denken dat de kortetermijnbeloning waarschijnlijk is.

Bitcoin heeft ongeveer $10.700 geconsolideerd in de afgelopen dagen na het raken van $10.200 begin deze week.

Het muntstuk is net hoger gestegen in combinatie met een positieve openstelling van de markten in het verleden.

De prijs van BTC is nu $10.900, de hoogste prijs in ongeveer een week voor de belangrijkste cryptocurrency.

Analisten denken dat Bitcoin de ruimte heeft om zich uit te breiden naar de bovenkant, omdat het weerstanden in de hoge 10.000 dollar herovert.

Tijdens de verhuizing naar boven werden miljoenen geliquideerd over de margeplatforms.

Dit suggereert dat er enkele handelaren waren die kort voor de openstelling van de legitieme markten waren gepositioneerd.

Bitcoin heeft ruimte om naar de bovenzijde te verhuizen

Analisten denken dat Bitcoin op korte termijn hoger zal reiken.

Een analist deelde net de onderstaande grafiek, die het belang van de lopende verhuizing hoger laat zien. Bitcoin die nu hoger breekt, zo suggereert de grafiek, zal betekenen dat het snel zal bewegen om de weerstand te testen op $11.200-11.400, waar de cryptocurrency vele malen de bodem haalde tijdens de bearish retracements in augustus.

De grafiek merkt wel op, dat na een rally naar dat niveau, het zou kunnen terugkeren naar ongeveer $10.600. Dit is in lijn met een sentiment dat gedeeld wordt door andere analisten dat Bitcoin waarschijnlijk in de periode van de marktcyclus zal consolideren in plaats van een vaste richting aan te geven.

Grafiek van de prijsactie van BTC in de afgelopen weken met analyse door cryptohandelaar Inmortal Technique. Grafiek van TradingView.com

Helaas kunnen de vooruitzichten van Bitcoin op de middellange termijn somber zijn.

Josh Olszewicz, een analist bij Brave New Coin, meldde zojuist dat Bitcoins één week durende MACD voor het eerst sinds april rood is geopend. Dit suggereert dat de heersende trend op de middellange termijn bearish zou kunnen zijn, ondanks de recente prijsactie opwaarts.

1W $BTC MACD OPENS RED FOR THE FIRST TIME SINCE APRIL 20 …DEVELOPING… pic.twitter.com/ME9wGtyoCn – Josh Olszewicz (@CarpeNoctom) 28 september 2020

Een correctie op middellange termijn zou in overeenstemming zijn met de normale onzekerheid die de markten rond de tijd van de presidentsverkiezingen zien, samen met de seizoensgebonden zwakte die vaak in oktober en november te zien is.

Aanbevolen afbeelding van Shutterstock Price tags: xbusd, btcusd, btcusdt Charts van TradingView.com Bitcoin Just Surged to $10.900: Hier is wat analisten komt volgende

David B Simpson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *