Binance Coin, NEM, Verge Prijsanalyse: 28 september

Binance Coin vertoonde bullishness in zijn markt, maar het kon een kleine daling van 2-3% zien alvorens verdere aanwinsten op te merken. NEM brak uit een periode van consolidatie en leek een niveau van weerstand tegen steun te hebben omgedraaid. Verge toonde beestachtigheid in zijn eigen markt.

Binance Coin [BNB]

In de perstijd handelde BNB op het niveau van de weerstand met 26,6 dollar. De Fibonacci Retracement niveaus, gecombineerd met de steun- en weerstandsniveaus op de grafiek, zijn tot nu toe consistent geweest in het verlichten van de koersbeweging.

De RSI stond op 67, een teken van bullish momentum. Het kon echter ook in de komende uren het oververkochte gebied binnengaan. Er kan worden verwacht dat de prijs een kleine terugtrekking naar het 50% retracement niveau, bij $25.6, zal registreren alvorens een ander been op te merken.

Het 70,5% retracement is geen Fibonacci Retracement niveau, maar dit retracement niveau wordt beschouwd als een optimale handelsingang en kan soms dienen als een goede zone voor de vraag naar een crypto-asset. In feite werd de recente stijging voorafgegaan door kopers die interesse toonden in deze regio.

NEM [XEM]

De Bollinger Bands convergeerden ongeveer een dag rond XEM, zoals blijkt uit de cyaanpijl. Vervolgens brak XEM naar boven uit en de mond van de banden breidde zich uit naast hetzelfde om een verhoogde volatiliteit in de markt te laten zien.

XEM steeg met $0.116 voorbij zijn weerstand, maar het zou het niveau van steun opnieuw kunnen testen in de komende handelssessies. Dit zal waarschijnlijk gevolgd worden door aanhoudende beweging naar de bovenkant voor een dag of twee.

De Awesome Oscillator registreerde ook een verschuiving in het momentum ten gunste van de stieren in de afgelopen dagen. De zone van 0,135 dollar kon enige weerstand bieden aan de prijsstijging.

In ander nieuws kondigde NEM de lancering aan van het 3 maanden durende NEM-symbool Testnet, dat Hippopotamus wordt genoemd.

Verge [XVG]

De voortschrijdende gemiddelden schilderden een bearish beeld voor XVG. De 100 SMA (roze) bewoog zich ruim onder de 200 SMA, waaruit blijkt dat de draaglijke druk op de crypto-asset onverminderd doorging. Het volgende niveau van ondersteuning lag op 0,004 dollar voor XVG.

De 20 SMA (wit) kruisten boven de 50 SMA (geel), maar dit was niet bepaald een bemoedigend teken voor de marktstieren. Het is waarschijnlijker dat XVG een stijve weerstand zou krijgen bij 100 SMA of op het niveau van 0,00467 dollar.

Een stuitering in de komende uren, als het gebeurt, kan een kans bieden om de munt te korten.

David B Simpson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *